Több ezer “hülye” és “seggfej” a Facebookon. | Ezek Mennek Mostanában

Több ezer “hülye” és “seggfej” a Facebookon.

Egy régebbi írásunkban már megírtuk, hogyan, milyen átveréssel szereznek a facebookon lájkokat bizonyos oldalak. A mostani találatunk egy igazi gyöngyszem. Egyszerre két fronton támad és veszi palira az egyébként jó szándékú, de tudatlan egyszerű polgárokat.

Első lépésként létrehoztak egy weboldalt, amely az ország talán legnagyobb és legnépszerűbb torrent oldalának az NCORE-nak a nevét viseli. A leggusztustalanabb az egészben, hogy pénzért hirdetik a tagságot. Igaz nem nagy összeg, csupán 499;-Ft. De sok kicsi sokra megy.

hulyek2

 

Azok akik fizettek bizony hiába várják a belépéshez szükséges adatokat. Amit érdemes tudni az igazi Ncore torrent oldalról: Először is nincs magyar domain nevük, vagyis az ncore.hu nem az ő oldaluk. Nem lehet pénzért bekerülni. Sőt szigorúan tiltják a meghívók pénzért való árulását. Ha ilyesmi kiderül, az azonnali kizárást eredményez. Az oldalra bekerülni csak úgy lehet, ha egy régi tag küld nekünk egy meghívót. Ehhez képest, amit az ncore.hu csinál az sima csalás. Az ncore.hu domain tulajdonosa egy bizonyos Klujber Zoltán. Vagyis akik eddig fizettek, azok Klujber „urat” finanszírozták, de semmiképpen nem tagságot vettek. Át lettek b@szva….

domain: ncore.hu
domain-használó: Private person
domain-használó: Klujber Zoltán
hun-id: 1004348280
admin-kontakt: 2004602616
tech-kontakt: 2004602616
zone-kontakt: 3000101262
névszerver: ns2.dotroll.com
névszerver: ns1.dotroll.com
regisztrálva: 2009-12-10 00:00:12
módosítva: 2012-10-28 16:18:06
regisztrátor: 1000570716

admin-kontakt: Klujber Zoltán
cím: Honvéd 31 3/2
cím: 7400 Kaposvár
cím: HU
telefon: +36-704038044
telefax:
hun-id: 2004602616

tech-kontakt: Klujber Zoltán
cím: Honvéd 31 3/2
cím: 7400 Kaposvár
cím: HU
telefon: +36-704038044
telefax:
e-mail: ncore.weboldal@gmail.com
hun-id: 2004602616

Második lépés a facebook oldal. Az itt megjelenő lájkolásra és megosztásra buzdító bejegyzések a pofátlanság felső határát súrolják. Nem elég, hogy kamu meghívókat, kamu tagságot árulnak pénzért, de még hülyét is csinálnak a kedves felhasználókból.

hulyek5

 

hulyek4

 

.  Az, hogy az emberek többsége képtelen értelmezni a képek alá írt szöveget egy dolog. De még büszkén ki is írják, hogy ők hülyék vagy seggfejek, és mindezt meg is osztják. Most sírjunk vagy nevessünk?

 
59 hozzászólás ehhez: Több ezer “hülye” és “seggfej” a Facebookon.

 1. Bob szerint:

  Ráadásul csak az iPad KÉPEKET sorsolják ki, nem az iPadet. xDD

  • xDddddddd szerint:

   gyerekek,ez kurvajo’ arc lehet aki ezt összehozta XD rengeteg tudatlan tanyási ember használja a facebookot,igy könnyen lehet hirnevet szerezni és reklámozni,kb 5perc lenne egy ilyet összehoznom nekem is..nem nagy cucc,de okosdolog kihasználni a butákat:D

   • xDddddddd :) szerint:

    Remélem, hogy a számodra “kurvajo’arc”, nemsokára szépen mosolyog egy fényképen, kéken-zölden…
    Azok “tanyasi” és nem “tanyási” emberek, de te csak egy egyszerű bunkó vagy.
    Feltételezem, hogy neked, egy ilyen csalás megtervezéséhez és kivitelezéséhez, nem lenne elég egy élet sem. Még hogy “kb 5perc” 😀
    Tudod mit? 5 percet (naponta), használj inkább a helyesírásod javítására! 20-30 év múlva, talán olvasható lesz, amit leírsz.
    És, ha már “okosdolog kihasználni a butákat:D”, őszintén, áruld el, hányszor fizettél?

    • xDddddddd szerint:

     Én egyszer sem fizettem erre a faszságra,csak röhögtem egy jót az egészen….bunkó vagyok az egy dolog,helyesirást itt neten leszarom,unok minden egyes szót pontról pontra helyesen leirni…igen,nem nagy dolog egy ilyet összehozni

     • xDddddddd -.-' szerint:

      1 – Ha már “megszólalsz”, akkor azt illene kulturált módon tenned. Gondolom mással nem úgy beszélsz, hogy fröcsög a kaja a szádból, vagy előveszed a soha nem hallott tájszólásod…
      2 – Te csak nevetsz a sok “idiótán”, de az a sok idióta lehet nem a gépre kötve éli az életét, és ez az oka annak, hogy bedől az ilyen trükköknek. Mert ők nem veszik észre azokat a jeleket, amiket mi igen. Nem tudják, mire kell figyeljenek. Ha ennyi empátia nincs benned a sok “idióta” iránt, akkor ne várd el, hogy ne tapossanak beléd, amikor az utcára kilépsz, és nincs nálad billentyűzeted. Vagy magaddal viszed, és megmondod az illetőnek, aki fejbe akar vágni, hogy: “várj!” majd nyomsz egy CTRL+ALT+DEL kombót, és megszakítod a folyamatot? Ne légy nevetséges!
      3 – Nem nagy dolog egy ilyet összehozni, de ha ennyire nagy arcod van, akkor mondd ezt azoknak a szemébe is, akikkel esetleg elkövetsz hasonló csalást, majd nézz tükörbe! Csak remélem nem reped be annyira, hogy cafatokra szaggassa azt a nagy arcodat, ha egyáltalán belefér abba a tükörbe
      4 – Ezzel az oldalt járatják le, ergo senkinek nem jó, csak annak, aki ezt a szemétséget kitalálta és megvalósította… Ezért tart itt Magyarország, mert te meg a többi bunkó faszkalap csak röhög az “idiótákon”, és nem tesz semmit, hogy ne forduljon elő többet. Nos akkor kérdem én, ki az idióta?

     • blabla xddd vagyok szerint:

      gép előtt élek mi?haha,ismersz netán?:D látod,annyira gép előtt ülök mindig hogy csak most jut eszembe válaszolnom a szánalmas fajtádnak…teszed a nagy becsületest de fogadok neked is megfordult a fejedben egy hasonló csiny megcsinálása:D
      ja és a széttépésről meg a ctrl dologról szólva,nem belém taposnak,én taposok másba…csak ezek a parasztok egy minimális tudással nem rendelkeznek,és az ilyen szövegeket értelmezni sem tudják,megérdemlik hogy átverjék,mitgondolsz a cégek mitcsinálnak az emberekkel?eladják a sz@rt is nekik,csak ez itt virtuálisan történik meg…na bb,én voltam a bunkó meg a többi faszkalap aki röhög az idiótákon:)

   • lálálálá szerint:

    1. Azért mert valaki tanyasi nem biztos hogy buta.
    2. Használd ki nyugodtan őket ha ennyire okos dolognak tartod, meglátod mi lesz a vége. az hogy téged fognak kihasználni, leejtetik veled a szappant 🙂 így is elég sokan próbálják kihasználni az embereket, és nem csak a butákat, nem kell még egy tanyasi, mint te.

    • semmiközödhozzá szerint:

     én is tanyasi vagyok mégsem vagyok sültparaszt. bunkó és tudatlan. látszik, hogy te is csak egy ilyen nagyszájú elkényeztetett kis hülye vagy, aki azt sem tudja mi a különbség a csirke és a tyúk között. majd akkor ítéld el a “tanyasiakat” mikor látsz egyet is bunkókám

    • MérlegElőd szerint:

     Nem az élelmiszeredért izzadó parasztok a társadalom problémái, hanem a városi parasztok.
     Mielőtt sértő kritikákat fogalmazol meg, azelőtt nem ártana kicsit tisztába tedd magad. A legismertebb módja ennek pl. a Johari, Nohari ablakok kitöltése. Késésben vagy.

   • mexie szerint:

    Aki ennyire kispályás, hogy ez a piti csalás neki a “nagy okosság”, azon én csak röhögni tudok. 😀 Milyen alapon képzeled magad többnek (pláne egy ilyen komment után) azoknál, akik bedőlnek nekik? És mi lesz a következő okosság, ami előtt meghajolsz, hogy szép munka volt, esetleg rágólopás, vagy elszánod magad a nagy tettre és elveszed egy alsós uzsonnáját?

    Nevetséges.

  • nem szerint:

   én is vidéki vagyok (ahogy te fogalmaztál “TANYÁSI”. megjegyezném hogy az “tanyasi” , te balfasz.), még se vagyok buta, sőt merem állítani hogy egy jó 20/30-cal minimum nagyobb az IQ-m mint neked drága barátom. a nagy városokban (pest, münchen, stb.) több a bunkó, buta, agy mosott ember hidd el nekem. sokkal nagyobb ereje van a média tömegbutító hatásának, nincsenek egyéniségek, és még sorolhatnám… egyébként meg a “tanyÁsiak” teremtik meg számodra az ételt amit megeszel, te görény. lehetsz max. 14 ha ilyen a világról alkotott kép a fejedben. őszinte részvét hogy ennyire buta vagy !
   a cikkre visszatérve: megláttam a facebook oldalt hogy “ncore.hu” és egyből nevettem, mivel a hivatalos domain “ncore.cc”…

   • Ssbaby szerint:

    Hát nem tudom h miből honnan ered a tanyasi szólás mikor az ősei is parasztok tanyasiak voltak 🙂 ennyit erről….

   • Az van hogy a gyereknek 0 IQ-ja van ezért te is hülye balfasz vagy

   • FalusiGyerek szerint:

    “nem” jól beszél és a legnagyobb mértékben igaza van. A sok városi “panelpatkány” még tanulhatna a vidéki srácoktól. Én például laktam már városban és vidéken is, úgyhogy van viszonyítási alapom. Őszintén szólva a városiak lenéző stílusától és a hülye életszemléletüktől hányingerem van.

    • Gety szerint:

     Szia, megkérnélek, hogy ne általánosíts 1, 2 nem vagyok panelpatkány…
     Lehet panelban lakok, de én jó nevelést kaptam.
     Igen egy csomó városi bunkó stb stb, de ez ugyan olyan mint a kisebbségi kérdés…

     • blabla xddd vagyok szerint:

      szép kis fight alakult ki:D
      14,ok..nem a világról alkotott kép nálam ez…csak a retek magyarországról,sok ostoba ember nem bir gondolkozni és egy ilyen aprócska f@szságnak is bedől,az menjen takarodjon kapálni aki nem ért meg egy szöveget,nem birja értelmezni…veletek együtt..

 2. Bigfoot szerint:

  Épp a minap találkoztam ezzel az oldallal.. csak nevetni tudtam rajta, hogy mennyi hiszékeny ember van és, hogy ezt mind beveszik.. 🙂
  Ezenfelül tényleg gusztustalan amit csinál..

 3. Chamea szerint:

  A jó öreg Facebook ellenőrizetlenül, tele sok hiszékeny emberrel és csalóval! Lassan már ideje lenne kitakarítani ott, mert egyes emberek a jövedelmük egy részét sajnos onnan szerzik, miután átvették a segílyt!

 4. nimmy szerint:

  Meg is érdemlik ezek a vakon osztogatók, hogy hülyét csináljanak belőlük. Az egyetlen ok, amiért ezt az oldalt nem jelentettem, hogy végre valaki leckéztesse meg őket jó alaposan, és gondolkodjanak már, mielőtt megosztanak valamit, tanuljanak már meg olvasni és szöveget értelmezni, mert az ilyenek miatt tart ott kis hazánk, ahol tart, az ilyenek miatt akadozik egy rakás dolog, az ilyenek miatt tudják kihasználni tisztességtelenebb módon is az embereket azok, akik valahol a magas lovon ülnek… Ha nem lenne ennyi megvezethető hülye, akkor talán jobb lenne sokminden.

  • FalusiGyerek szerint:

   Szerintem nincs igazad. Nem lehet mindenki penge az ilyen dolgokban. Aki például csak hallott az ncore-ról de azt se tudja, hogy eszek e vagy isszák, az simán bedől a csalóknak. Ponthogy ezeket a görényeket kéne elkapni és a f@szuknál fogva fellógatni egy torony tetejére, hadd lássa mindenki.

 5. samsem szerint:

  Na igen.
  És még azt is tegyük hozzá, hogy a fészbúk közösség zöme arra lusta, hogy nevét rendes sorrendbe állítsa, illetve, hogy a mobiltelefonjával ne függőleges, hanem vízszintes videót készítsen.
  Tényleg megérett ez a világ már a pusztulásra!
  Egyébként pedig meg is érdemlik!

  • Foxy szerint:

   Nagyon egyet értek.

   Sztem ez egy jól kidolgozott és kivitelezett csalás, és senki ne hőzöngjön aki benyalta mert egy “kalóz” oldalra akart bejutni aminkeresztül “lopott” volna akár több százezer forint értékű adatot. mi az az 500huf!? tette már mindenki rosszabb helyre is mint egy ügyes csaló zsebébe. 🙂

   • FalusiGyerek szerint:

    Csak az a baj, hogy mire a2. sms-t is elküldöd, már nem 500 ft lesz a számlád, hanem 10-12 ezret lekarmolnak. Ez sok ember számára már nagyon megterhelő, és szégyen hogy ebben a mai nyomorúságos világban még valakinek eszébe jut még egyet rúgni az emberbe. Egyébként úgy beszéltek, mintha ti minden jogdíjas terméket boltban vásárolnátok. Nem vagytok kicsit álszentek?

 6. Peet szerint:

  Aki ennyire buta az járjon is így. 1/10-e ezeknek a marháknak legalább ezek után megtanul figyelmesen olvasni ha mást nem.

 7. khm szerint:

  Mit jelent a név rendes sorrendje? A magyar azon ritka nemzetek egyike, ahol a vezetéknév van elől, de sok országban nem így van. Én nemzetközi cégnél dolgozom, a céges mail aláírásában a magyar részlegen mindenki a magyar névsorrendet használja, de volt, hogy partnercég részéről a vezetéknevemet hitték a keresztnevemnek és azon szólítottak meg (és akkor még én nem tartozom azok közé se, akiknek a vezetéknevük is egy keresztnév, egyszerűen csak ez nem biztos, hogy a nem magyaroknak egyértelmű, hogy nálunk a vezetéknév van elől, a Facebook meg egy nemzetközi oldal, nem csak magyarok használják, és a magyar felhasználókat se csak magyarok láthatják).

 8. Pista szerint:

  Én a megosztók közé tartozom,és kérdezem,mit vesztek ha lájkolom az oldalt és megosztom:egyszóval semmit.Az emberek képeket osztanak,lájkolnak,de mégsem nevezik öket hülyének,marhának.Szóval aki kritizál,azt nem értem. 🙂 Én megosztottam,lájkoltam de nem vesztettem egy forintot sem. 😀 Átverés,de most nem hiszem hogy marha vagyok,nem vesztettem semmit!!!!!

  • Murdoch szerint:

   Lehet nem vesztettél semmit, de igen, egy marha vagy, aki ész nélkül lájkol mindent és még kérkedik is vele.

  • Jajjmár szerint:

   Lehet, hogy csak arról van szó, hogy a kolléga nem tud angolul. Nem szégyen, alőfordul, bár a Sztaki szótár és a Google-fordító is segítségére lehetne a bajban…

   Szóval Kedves Pista! Nem a cikkíró “hülyézett” és “seggfejezett” le, hanem Te önmagadat, ugyanis az “I’m moron” kb annyit tesz, hogy “egy gyökér vagyok”, az “I’m asshole”-t pedig autentikusan “seggfej”-nek lehet fordítani.

   A cikkíró épp erre hívja föl a figyelmet, hogy ez a csaló nem elég, hogy tisztességtelen, hanem még alázza is azokat, akiket átver, hogy ilyeneket írat le velük kommentben… ez pedig felháborító, és pont Neked lenne a legtöbb okod a felháborodásra, hogy kihasználta a jóhiszeműségedet és a nyelvtudásod hiányát.

  • Dávid szerint:

   Ki is irtad hogy hülye vagy meg seggfej?? Akkor tényeg nagy seggfej vagy hallod-e… 🙂

  • akarki szerint:

   Te annyira hülye vagy hogy akkor sem érted ha elmagyarázzák.
   Ha ennyire nem érted akkor küldök neked egy “balfasz vagyok, rúgj belém” tök ingyen és hordjad, nem vesztesz vele semmit, sőt, lesz egy jó pólód! Csak jól járhatsz!

  • HoZsoo szerint:

   Büszke lehetsz magadra, tényleg nagyon okos vagy, nem dőltél be neki, örülj a megmaradt kis pénzednek! Gratulálok! Akik látták a megosztásod, ők sem fizettek? Kinek is tömted meg a zsebét, és kit is húztál le így közvetve?

 9. Willy W. szerint:

  az ncore-ra CSAK meghívóval, vagy nyílt napon lehet beutni…
  az ncore.hu Nem egyenlő az ncore.cc-vel
  xD

 10. […] ncore.hu üzemeltetője elérte a célját a facebook oldalán. Az itt meghirdetett hihetetlenül pofátlan nyereményjátékok meghozták a kívánt hatást. Azaz valamivel több, mint 52 ezer lájkolót. Terv teljesítve. […]

 11. SjT szerint:

  ez a feaszi csinálja az állítólagos Dr. Gonzoo pólóboltot, ami fb-n folyamatosan hírdet. hogy ennyi meg annyi like után pólót sorsol meg mindenki kap, aztán mégsem
  WHOIS information for drgonzoo.com:***

  [Querying whois.verisign-grs.com]
  [Redirected to whois.dynadot.com]
  [Querying whois.dynadot.com]
  [whois.dynadot.com]
  Domain Name: drgonzoo.com
  Registered at http://www.dynadot.com
  Registrant:
  Klujber G?bor
  Sz?cs?nyi utca
  Si?fok, Somogy 8600
  Hungary
  Administrative Contact:
  Klujber G?bor
  Sz?cs?nyi utca
  Si?fok, Somogy 8600
  Hungary
  ncore.weboldal@gmail.com
  +36 701233214
  Technical Contact:
  Klujber G?bor
  Sz?cs?nyi utca
  Si?fok, Somogy 8600
  Hungary
  ncore.weboldal@gmail.com
  +36 701233214
  Record expires on 2013/09/21 UTC
  Record created on 2012/09/21 UTC
  Domain servers in listed order:
  ns1.dynadot.com
  ns2.dynadot.com

 12. Chamea szerint:

  @SjT Biztos, hogy ez a cég az? Az impresszuma alatt budapesti cím található. Valahogy nem egyeztethető össze a 2 számomra.

 13. Oryxtor szerint:

  Engem ez a bizonyos Nocore.hu oldal kitiltott Facebook oldaláról a napokban! 😀 Biztos nem tetszett nekik az a kis “szösszenet” amit írtam a üzenőfalukra! 😀

 14. danielrumble601 szerint:

  Ráadásul most már az oldalra való regisztrálásért nem 499 FT-ot kérnek, hanem 950 FT-ot. Undorító csaló tróger köcsög…

 15. Kamufel Sámuel szerint:

  Sajnos már letiltották a hozzászólási lehetőséget részemre a facebook oldalukon,kár pedig ezt a cikket nagyon szívesen megosztottam volna! 😀 Regisztráltam az oldalukra hogy a fórumon is figyelmeztessem a többi felhasználót hogy csalás,nem meglepő módon 1 órán belül kitiltottak. 😀

  • Kamufel Sámuel szerint:

   Az kimaradt az előbb hogy még akkor regisztráltam mikor ingyenesen is be lehet kerülni,lehet még most is van ilyen,de nem foglalkozok már vele.

  • FalusiGyerek szerint:

   Egyébként, ha új téma kerül fel a falukra, ahhoz nem kell tagnak lenni, hogy hozzászólhass. Ne is hagyjuk békén a rohadékot, menjen csak el a kedve az egésztől.

 16. charlie szerint:

  http://www.facebook.com/events/176292769190497/

  hát ha sokan összegyűlünk segít az eltüntetésében.
  természetesen jelezve meg hasonlók.

 17. Lord Eruthalion szerint:

  Ez moszt azoknak szól, akik beugrotta az átverésnek :

  Öhm, nem lehet ezt a köcsögöt valahogy hivatalos úton feljelenteni? Mármint olyanoknak, akik tényleg bedőltek neki. Elvégre szolgáltatást árul pénzért, amit utána nem tud, és nem is hajlandó elvégezni ( bejuttatni a fizetőket az Ncore-ra ). Tudtommal egy ilyen emelt díjas szám üzemeltetése szigorú szabályokhoz van kötve, és ha hatóságilag, egy eljárás során, bizonyítékként kéri be a vizsgálatot végző szerv, akkor minden egyes tétel 5 vére visszamenően ( mivel pénzügyi tranzakciónak számít 5 év az elévülési idő )kilistázásra kerül és nagyon komoly büntetés várhatna kedves átverő úrra. Az biztos, hogy egy életre elmenne a kedve tőle, ha engem vert volna át, de mivel én nem ugrottam be neki, így én lépni sem tudok az ügbyen.

  • Chamea szerint:

   1: bejuttatta az ncore.hu-ra és az oldalán is szerepel/szerepelt, hogy NEM EGYENLŐ az ncore.cc-vel! Éppen ez a baj az egésszel meg felelősségre vonással! Nem voltatok elég figyelmesek!
   2: Nem lehet számon kérni rajta az anyagok hiányát, mert ő mondhatja azt, hogy a közösségi portált elindította, többi a közösség dolga! Mivel semmi sincs rajta, ezért semmit sem lehet csinálni vele, mert ha még lenne rajta valami…

   Max a logó használatával lehet(ne) valamit kezdeni, annak illegális felhasználása meg nem bűncselekmény, max. polgári keresetet indíthat az, akinek a jogait megsértették(pl. egyik cég felhasználja a másiknak a logóját). Ha beugrottál volna neki, akkor sem tudnál mit kezdeni vele, még a feljelentők járnak rosszabbul. Hamis vádat meg rágalmazást a törvény bünteti, olvasni kellene Hölgyeim/Uraim. Én elítélem azt, amit csinált, mert aljas lehúzás, de a törvény szerint úgy tűnik, hogy semmit sem csinált.

   Tanulság: nem kell mindenhová fizetni össze-vissza!

   • Fairplay szerint:

    Mégiscsak lehetett vele valamit kezdeni, mert megszűnt az oldal!

    • Chamea szerint:

     Nem szűnt meg, mert újra indította új domain alatt sajnos! NMHH bejelentő lapján kell próbálkoznia minden károsultnak, mivel impresszum/pdf-ben elérhető ÁSZF, stb hiányzik egy fizetős szolgáltatásnál, ami szerintem nem igazán jogszerű.

 18. tg44 szerint:

  Viszont ezek után mivel ha jól tudom ez egy működő torrent tracker motorja ami fel van téve, simán meg lehetne játszani hogy te mint “névtelen” felhasználó feltöltesz valamit aztán feljelented a szerzői jogok megsértése miatt. Magyar domain, magyar szerver, a saját kardjába dőlhet. Ha valaki elég bosszúszomjas és ért a joghoz lehet hogy el tudja érni hogy több év bíróságra járás után több év börtönt is kapjon 🙂

  • Chamea szerint:

   Feltéve, ha nincs log. Ha van, akkor te, mint névtelen feltöltő felelsz az általad közzétett anyagokért meg seedelők a seedelésért, ez ebben a csavar! Aztán meg ki tudja, hogy mi van a háttérben valójában, mert ha pl. “olyan” ember működteti, akkor bámul mindenki, mint borjú az új kapura.

 19. Zsák szerint:

  Kedveseim!
  Én nem tudom sajnálni azokat, akik egy fillért is fizettek vagy akár lájkoltak, megosztottak bármit amit ez a kedves ember közzétett. Mikor tanulják már meg ezek az agyatlan birkák, hogy ebben a tetves életben semmi sincs ingyen? Tudjátok ebből és a hasonlókból szerintem egy tanulság szűrhető le, mégpedig az, hogy amíg vannak ilyen zombik, addig érdemes hasonlókkal foglalkozni, és lesz is aki fog. Azt lehet átverni, megalázni aki hagyja magát.
  Csókolom!

 20. Hellfire szerint:

  admin-kontakt: Klujber Zoltán
  cím: Honvéd 31 3/2
  cím: 7400 Kaposvár
  cím: HU
  telefon: +36-704038044
  telefax:
  hun-id: 2004602616

 21. NagyMacs szerint:

  Most az én ismerősi körömben csend van face-en, ami enkór.hu-t illeti… de már “hiányérzetem” van, mert 2-3 havonta fel szokott bukkanni a buzgó “egyes” ismerősök által (akiket rendszeresen le is oltok ez miatt). Nem is értem, mi történhetett, de már kb. második hónapja nem kaptam meghívót egyszerre 10 embertől? 🙁 Bár szerintem, ami késik arra csak várni kell, minden esetre ha megint tudattalan kábulatba esnek ezek az emberek, most lementem ennek az oldalnak a címét, és az arcukba tolom, nem csak a falukon, hanem privát üzenetben is… 🙂 osszák és lájkolják kedvük szerint!

 22. Gábor szerint:

  Telefonszám nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem.

  Pedig szívesen felhívtam volna vasárnap éjjel 22:30-kor és ismeretlen számról bemondani a nevét és címét, és hogy ráfázol. Majd lerakni a telefont. 🙂

  Csak kakkantson be csöppet.

 23. k szerint:

  Domain ID:D7168651-ME
  Domain Name:NCORE.ME
  Domain Create Date:13-Jan-2013 17:08:54 UTC
  Domain Last Updated Date:14-Mar-2013 20:50:07 UTC
  Domain Expiration Date:13-Jan-2014 17:08:54 UTC
  Last Transferred Date:
  Sponsoring Registrar:Dynadot LLC R30-ME
  Created by:Dynadot LLC R30-ME
  Last Updated by Registrar:Afilias R54-ME
  Domain Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
  Registrant ID:C-158879
  Registrant Name:Sndor Petfi
  Registrant Organization:
  Registrant Address:Petfi tr 1.
  Registrant Address2:
  Registrant Address3:
  Registrant City:Hatvan
  Registrant State/Province:District 9
  Registrant Country/Economy:HU
  Registrant Postal Code:007
  Registrant Phone:+36.702232231
  Registrant Phone Ext.:
  Registrant FAX:
  Registrant FAX Ext.:
  Registrant E-mail:fckthepolice@gmail.com
  Admin ID:C-158879
  Admin Name:Sndor Petfi
  Admin Organization:
  Admin Address:Petfi tr 1.
  Admin Address2:
  Admin Address3:
  Admin City:Hatvan
  Admin State/Province:District 9
  Admin Country/Economy:HU
  Admin Postal Code:007
  Admin Phone:+36.702232231
  Admin Phone Ext.:
  Admin FAX:
  Admin FAX Ext.:
  Admin E-mail:fckthepolice@gmail.com
  Tech ID:C-158879
  Tech Name:Sndor Petfi
  Tech Organization:
  Tech Address:Petfi tr 1.
  Tech Address2:
  Tech Address3:
  Tech City:Hatvan
  Tech State/Province:District 9
  Tech Country/Economy:HU
  Tech Postal Code:007
  Tech Phone:+36.702232231
  Tech Phone Ext.:
  Tech FAX:
  Tech FAX Ext.:
  Tech E-mail:fckthepolice@gmail.com
  Nameservers:NS1.DYNADOT.COM
  Nameservers:NS2.DYNADOT.COM
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  Nameservers:
  DNSSEC:Unsigned

 24. Krisztián szerint:

  Egyrészt kétségkívül gusztustalan, amit egyesek csinálnak. Másrészt nem tudom tiszta szívből sajnálni az ostobákat. Van a nagyon találó “Kéri a pofont.” mondás. Valljuk be, az ostobák jó része ilyen. Nekik mindig is megvoltak, és meg is lesznek a vámszedőik. Ez egy szar dolog, viszont az én szememben valahol hozzá tartozik az élet rendjéhez. Értsétek jól. 🙂

  Érdekes módon engem inkább az idióták jelenléte bosszant, és korántsem annyira az őket átverők. Az utóbbiak engem nem húznak be, de az előbbieket egyszerűen rossz nézni. Ezt is értsétek jól. 🙂

  Ez most vad lesz, DE! Akár össze is lehetne gyűjteni az ilyen átverések eredményeit, és egyes emberektől simán ezek alapján elvenni a szavazójogot. Ez már kicsit offtopic volt, de gondoljatok csak bele! 🙂

 25. Csaba Országh szerint:

  dehát ennek a fb-oldala még mindig él és virul!
  https://www.facebook.com/ncore.hun?fref=ts
  És azt írják ki, hogy “Az igazi nCore oldal”.

 26. Kiss Pista szerint:

  Sok kommentet elolvastam ami igaz az igaz ügyes kis rohadék aki ezt megcsinálta én a facebookon életembe nem lájkoltam nem osztottam tudtam hogy egy baromság,de mégis beszívtam nem tudtam belépni az ncore-omra eggyik belépőkodommal se mondom megnézem a Google-ban hogy mi lehet a helyzet lehet van valami hiba az oldallal és ott láttam ncore regisztráció mondom lehet véletlen pont van regisztráció nem is figyeltem hogy nem ncore.cc elküldtem az smst is pedig soha életembe nem küldtem sehova ilyet ha ilyen oldalt láttam inkább kiléptem de elvakult voltam ugrott 1500 nem sok pénz de sajnos sok embertől lehúzta már,így elég sok pénzről beszélünk.Remélem a kis rohadék megkapja azért ami jár,ismerek pár kemény embert azok is azt mondták hogy a börtön nem egy álom hely,és valószínűleg az se lesz álom ha egyszer valaki akit lehúzott összetalálkozik vele,mert ha én egyszer megtudom hogy ki ő abba biztos lehet hogy felhuzom a saját f..szára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Connect with Facebook

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..